11.08.2021

Populær rekesommer

En skikkelig rekesommer! Thea (16) og Anneli (14) Mortensen har tjent seg rike på den lille delikatessen  i løpet av seks uker med sommerjobb.

Les mer
22.07.2021

Flyttet fra byen på grunn av bompenger og bilkøer

Sander tok et verdivalg da han og kjæresten Jenny valgte å flytte fra Tromsø til Nord-Lenangen. – Jeg husker lykkefølelsen da vi kjørte flyttelasset. Tenk her skal vi bo!

Les mer
18.06.2021

Flørter med skjell og snegler

Neste uke får Lyngen Reker besøk av sjømatentusiast Knut Magnus Persson som skal kartlegge forekomster av østers, kråkeboller, sjøkreps, kuskjell og kongesnegl i nærområdet.

Les mer
16.06.2021

Flyttet hjem etter 14 år sørpå

Hver uke får 1000 til 1500 kilo reker skyss til Tromsø av privatsjåfør. Benedicte Gaare (34) har ansvar for at vi får nyte de ferskeste skallrekene som finnes.

Les mer
28.10.2019

Møt noen av damene i fabrikken

Håndpillede reker er, som navnet beskriver, et ekte håndarbeid. Her er ekspertene. 

Les mer
22.10.2019

Kokkens beste reketips

Den prisbelønte Tromsø-kokken serverer både Lyngenfjord håndpillede reker og ferske skallreker i restauranten sin. 

Les mer
22.10.2019

Reker i særklasse

Lyngenfjord håndpillede reker har fått sin plass i merkeordningen for norsk lokalmat i særklasse. 

Les mer
16.05.2018

Norge i rødt, hvitt og blått

Røde reker fra det kalde, blå havet omgitt av snøkledte, hvite fjell. -Dette er virkelig Norge i rødt, hvitt og blått, ler rekefisker Eivind Pedersen og flagger til ære for årets 17.mai.

Les mer
23.03.2018

Gunnars rekesalat til påske

-Når det er kaldt i vannet og lufta, er reker og skalldyr på sitt beste, sier kjøkkensjef Gunnar Jensen på Mathallen i Tromsø.  

Les mer
13.02.2018

Smakfullt håndarbeid

To grep og reka er ferdig pillet. Du skal trene litt for å få det til. Rundt bordet sitter ekspertene med mer enn 100 års samlet trening i håndpilling.

Les mer
07.02.2018

Lyngenfjord RAW

Du har sett og smakt dem kokt. Nå kaster Lyngen Reker seg på raw-trenden. 

Les mer