Er du vår nye industrimekaniker

Vi søker industri/kjølemaskinist til å inngå i teknisk team ved Lyngen Reker AS. Teknisk team består i dag av teknisk sjef og en medarbeider. Teknisk sjef går av med pensjon om en tid og vi søker noen som har kompetanse og personlighet til å kunne bli teknisk sjef.


Arbeidsoppgaver

Lyngen Reker AS er en lokal eid foredlingsbedrift for sjømat og skalldyr. Vi ble etablert i 1950, så vi har lange røtter i området. Til tross for den sterke lokale tilknytningen er vi en internasjonal bedrift. Vi leverer sjømat til andre deler av Norge, men eksporterer hovedsakelig til Finland og Sverige. Vår omsetning er rundt 80 millioner. Vi har kjøle- og frysemaskineri, pakkemaskiner og generell produksjon utstyr. Vi er også deleiere i tre reketrålere, som også trenger teknisk assistanse. Dette gir en flott mulighet for skiftende arbeidsoppgaver.

Vi søker industri/ kjølemaskinist til å inngå i teknisk team ved Lyngen Reker AS. Teknisk team består i dag av teknisk sjef og en medarbeider. Teknisk sjef går av med pensjon om en tid og vi søker noen som har kompetanse og personlighet til å kunne bli teknisk sjef. Det er en fast og full stilling. Vi ønsker at du er interessert å jobbe med forskjellige teknisk utstyr. Du kan jobbe selvstendig, nøyaktig og effektivt. Du setter pris på en sjanse til å utvikle dine faglige ferdigheter. Og fremfor alt – liker ideen om å bo i Nord-Norge!

Når du jobber hos oss, du har en flott mulighet til å videreutvikle dine ferdigheter og kunnskaper. Du vil jobbe tett med vår teknisk sjef i vår egen teknisk avdeling. Vi jobber i et internasjonalt miljø og vi er til sammen rundt 25 personer som jobber i selskapet.

Ønskede kvalifikasjoner

Det er ønskelig med erfaring innenfor, kjølemekanikk, sveising av ulike materialer, operasjon av steamkjel, samt minimum 2 års dokumentert erfaring som mekaniker eller fagbrev. Du må kunne kommunisere på norsk, engelsk eller et annet skandinavisk språk og ha førerkort på bil klasse B

Personlige egenskaper

Du har gode holdninger og høy arbeidsmoral og er effektiv med tempo og presisjon.Du har evnen til å jobbe selvstendig, men også godt med andre.

Vi tilbyr

Hos oss får du konkurransedyktig lønn og betingelser, og vi tilbyr en selvstendig og ansvarsfuoll jobb. Bedriften er tilsluttet NHO og har AFP ordning for de ansatte. Vi tilbyr spennende og utfordrende arbeidsoppgaver og et godt arbeidsmiljø, og du får varierte og utfordrende arbeidsoppgaver som gir store muligheter for faglig og personlig utvikling. Gode pensjons- og forsikringsordninger, arbeidsklær og nødvendig verktøy får du hos oss. Vi er behjelpelig med å finne egnet bolig, og har mulighet for midlertidig bolig inntil fast bolig er tilgjengelig

Andre økonomiske fordeler ved å bo i Lyngen
Her får du nedskriving av studielån med inntil ti prosent av opprinnelig lånegrunnlag maksimalt kr 25.000 per år. Her er det fritak for el-avgift på forbruk og lavere skatt på alminnelig inntekt. (Lavere trinnskatt 3. trinn). I Lyngen gis også ekstra fradrag på skatten og gratis barnehage

Oppstart og varighet

Oppstart etter avtale.

Stillingen er fast ansettelse.

Søknadsfrist 1.03.2023.

Har du spørsmål om stillingen?

Du kan ta kontakt med meg Jack-Robert Møller. Jeg er daglig leder i Lyngen reker AS. Du treffer meg på telefon +4790783115 eller på epost jack@lyngenreker.no.

Kom og jobb med oss i Lyngen – en naturperle i verdensklasse!

Med 2800 innbyggere, 10000 sau og lam, 1500 rein på sommeren og flere andre dyr, bor vi i et av de vakreste områdene i Norge. Lyngen halvøya har imponerende fjellområdet, Lyngsalpene, med sine høye tinder og 160 isbreer. Fjord og sjø er nær oss hver dag. Lyngen ligger på nesten 70° nord – derfor har vi midnattssol 70 dager og mørketid 69 dager i året. Hvis du liker friluftsliv, har vi varierte muligheter for turer og andre aktiviteter for både voksne og barn hele året. Andre fordeler med å bo i Lyngen er at man har muligheter å få slettet deler av studielån med inntil 25 000 NOK per år, lavere skatt og vi har ikke moms på strøm.